Det här får du i nyhetsbrevet

  • Levereras en gång i veckan direkt till din inkorg med allt om träning. Nyhetsbrevet innehåller alltifrån forskning och kost till träningsprogram och övningar eller krönikor.
  • Träningsinspiration i form av skräddarsydda träningsprogram utefter förutsättningar och träningsmål, övningar efter specifik muskelgrupp m.m.
  • Veckans övning: denna övning har varit mest populär på www.muscles.se eller är en övning som redaktionen vill slå ett extra slag för!
  • Redaktionens val: vad är hetast just nu på muscles.se och i träningsvärlden. Vi håller dig uppdaterad med det allra senaste.

Mer om Muscles.se nyhetsbrev

Vi på Muscles är måna om att hålla igång Sverige. Med detta nyhetsbrev hoppas vi kunna inspirera både de tränande och de som vill komma igång. Vår hemsida uppdateras varje vecka med nytt material som vi kommer att lyfta i nyhetsbrevet. Har du missat något, kommer du kunna ta igen det genom nyhetsbrevet. Vi sparar endast din mejladress för att kunna skicka ut nyhetsbrevet och uppdatera dig om nyheter på Muscles.se. Din mejladress kan också komma att användas för att annonsera relevant information från Muscles.se till dig på externa kanaler. Läs mer om vår integritetspolicy här. Kontakta oss gärna på [email protected] om du har några frågor.