Butik
Övningar
Program
Recept
TV
Forum

Träningsprogram för rumpan

Rumpan är kroppens största muskel och är, förutom att vara det vi sitter på, ett attribut som många är förtjusta i. Är man inte nöjd med hur ens egen bakdel ser ut kan man forma och träna sin rumpa med enkla och effektiva övningar.

Eftersom att muskeln är så stor så behöver man inte vara rädd för att träna den för hårt. Man utgå från att köra tre till fyra övningar med sex till åtta repetitioner. Knäböj, squats och utfall är exempel på övningar som ger rumpan rejält med träning och som hjälper dig att få en fastare och mer välformad bak. Då det finns många typer av träningsformer som inte fokuserar så mycket på just rumpan så är ett träningprogram speciellt utformat för sätet och benen ett bra sätt att få till rätt träning och de resultat du vill nå.

Här hittar du träningsprogram som är speciellt utformad och inriktade på att träna och forma din rumpa och som kommer att göra den till ditt bästa attribut snabbt.

träningsprogram för rumpa och ben

PROGRAM FÖR FAST RUMPA OCH BEN

Programmet som formar rumpan och stärker benen!
Intensitet:För alla
Mål:Fast rumpa och svarvade ben
Tid:6 veckor

Fitness Videos

Relaterade produkter

 • PURE OMEGA 3 fitnessup

  PURE OMEGA 3

  Förbättra hälsa och välmående med de livsviktiga fettyrorna!...

  149 kr Köp
 • PURE VITAMIN fitnessup

  PURE VITAMIN

  Säkerställ att kroppen får de viktiga näringsämnen den...

  179 kr Köp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Annons