Butik
Övningar
Program
Recept
TV
Forum

Träningsprogram för rörlighet

Träning som leder till ökad rörlighet ger upphov till fördelar som alla människor kan dra nytta av. När vi är barn har vi full rörlighet i leder och muskler men med åren avtar denna rörlighet. Med en försämrad rörlighet uppfattar vi vår kropp som stel och styv.

Med ett träningsprogram som fokuserar på rörlighet kan du ta kontroll över stelheten och återigen få mjuka och följsamma muskler och leder. Vi har träningsprogram som inkluderar övningar som leder till bättre rörlighet. När du utför dessa sträcker du ut muskler och leder, antingen på ett aktivt eller statiskt sätt.

Passiva rörlighetsövningar innebär att man använder sig av en yttre belastning för att sträcka ut musklerna, medan aktiva rörlighetsövningar sker med hjälp av din egen muskelkraft. Att vara mer rörlig gör att du kan prestera bättre när du tränar. Musklernas omfång ökar i och med rörlighetsträning och på så sätt kan du utnyttja din fulla styrka och kraft.

Hos oss hittar du träningsprogram som hjälper dig att förfina och förbättra dina musklers rörlighet. En rörligare kropp gör att du slipper smärta och värk till följd av allmän muskelstelhet. Följer du ett träningsprogram som fokuserar på rörlighet kan du se fram emot en muskelmjukhet som kommer att underlätta din vardag och förbättra dina prestationer på gymmet.

Du kan enklare utföra komplexa styrkeövningar när du är mer rörlig vilket kan leda till att du kan lyfta tyngre och snabbare bygga mer muskler. Kolla in våra träningsprogram för rörlighet och bli kvitt oönskad stelhet.

kettlebellspass för styrka och stabilitet

KETTLEBELLPASS

Specialutformat för styrka och stabilitet!
Intensitet:För alla
Mål:Styrka och stabilitet
Tid:8 veckor

 

träningsprogram för rörlighet

RÖRLIGHETSPROGRAM

Programmet för maximal rörlighet och ökad flexibilitet!
Intensitet:För alla
Mål:Rörlighet och flexibilitet
Tid:6 veckor

 

Snabbprogram dynamisk rörlighet

PROGRAM FÖR DYNAMISK RÖRLIGHET

Snabbprogram med enkla övningar för smidighet!
Intensitet:För alla
Mål:Rörlighet och smidighet
Tid:1 vecka

Fitness Videos

Relaterade produkter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Annons