Butik
Övningar
Program
Recept
TV
Forum

Träningsprogram för nybörjare

Här har vi samlat program särskilt utformade för dig som precis börjat med styrketräning och som vill ut så mycket som möjligt av din träning.

När man är nybörjare och inte styrketränat så mycket kan man lätta känna sig vilsen i gymmet och vara osäker på hur man ska börja träna och med vilka vikter. Viktigt att veta är att det går snabbt att komma igång och känna sig bekväm med sin styrketräning när man väl börjat och det är också då som träningen blir riktigt rolig.

Grundläggande saker man ska tänka på som nybörjare är att man aldrig ska strunta i uppvärmningen eftersom det är nyckeln till att undvika skador och få ut mer av sin träning. Man bör också akta sig för att välja för tunga vikter till att börja med. Har man precis börjat med styrketräning är det naturligt att börja med en lättare vikt och gradvis öka den, annars ökar bara risken för skador och motivationen kan tryta när man känner att det är för tungt.

Är man grön i gymmet kan det vara skönt att ha ett färdigt träningsprogram att följa så att man vet vilka övningar man ska utföra och på vilket sätt.

Här har vi samlat program särskilt utformade för dig som precis börjat med styrketräning och som vill ut så mycket som möjligt av din träning. Vi ger dig enkla och specialanpassade övningar som både ger dig fantastiska resultat och som kommer att peppa dig att fortsätta att nå dina mål.

helkroppspass med denice lundevall

PROGRAM FÖR NYBÖRJAREN

Komplett med enkla övningar och resultat direkt!
Intensitet:För alla
Mål:Komma igång och börja träna
Tid:8 veckor

träningsprogram med denice lundevall

PROGRAM FÖR NYBÖRJAREN DEL 2

Ytterliggare en nivå med helkroppsträning!
Intensitet:För alla
Mål:Öka volym, styrka och uthållighet
Tid:12 veckor

Fitness Videos

Relaterade produkter

 • PURE PROTEIN PÄRONSPLITT fitnessupp

  PURE PROTEIN

  Ge dina muskler den näring de behöver, när...

  249 kr Köp
 • PURE VITAMIN fitnessup

  PURE ZMA

  Optimera sömn och prestation med ZMA, en kombination...

  198 kr Köp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Annons