Butik
Övningar
Program
Recept
TV
Forum

Träningsprogram för mental träning

Mental träning går ut på att man använder sin fantasi för att komma närmare sina uppsatta träningsmål. Med en stark tilltro och en tydlig inre bild av sitt träningsmål kan koncentration och fokus förbättras.

Drömmer du om att bygga riktigt stora armmuskler eller springa ett specifikt lopp, kan mental träning innebära att du skapar en inre visuell bild av hur dina muskulösa armar lyfter något riktigt tungt eller hur du springer in i mål till publikens jubel. Alla sinnen bör inkluderas i den inre bilden för att ge maximal utdelning.

När du skapat din unika målbild kan du frammana bilden dagligen och på så sätt bli mer och mer övertygad om att det du ser i ditt inre ska inträffa på riktigt.

Vi har träningsprogram som hjälper dig med din mentala träning. Utan förkunskaper kan det vara svårt att skapa en riktigt stark känslomässig bild av ditt mål. Med våra träningsprogram blir du bättre förberedd och kan skapa en inre bild som är riktigt effektiv. Ditt självförtroende och din självkänsla kan stärkas genom mental träning, faktorer som har stor påverkan på ditt träningsresultat både till vardags och i tävlingssammanhang.

De övningar som är inkluderade i våra träningsprogram för mental träning ger störst utdelning om de utförs när du är avslappnad och lugn. Själva visualiseringen och framkallandet av din målbild bör du också göra i stunder då du är riktigt lugn och koncentrerad. Våga prova ett träningsprogram för mental träning och ta din träning till en helt ny nivå.

mentalt och fysiskt träningsprogram start

MENTALT OCH FYSISKT PROGRAM

För optimalt välmående fysiskt och psykiskt!
Intensitet:För alla
Mål:Stärka självförtroende och självkänsla
Tid:Löpande

Fitness Videos

Relaterade produkter

 • PURE RECOVERY JORDGUBB fitnessup

  PURE RECOVERY

  Optimera återhämtningen för bättre träningsresultat! PURE RECOVERY innehåller...

  159 kr Köp
 • PURE VITAMIN fitnessup

  PURE VITAMIN

  Säkerställ att kroppen får de viktiga näringsämnen den...

  179 kr Köp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Annons