Butik
Övningar
Program
Recept
TV
Forum

Utförande

Det här är ett grundläggande program för rörlighetsträning som kan köras i sin helhet som eget pass eller i delar innan ett ordinarie träningspass.

Översikt_10

Programmet bygger på en kombination av redskaps-assisterad mjukdelsbehandling med hjälp av till exempel foam rollers och tennisbollar, samt dynamisk stretch och mobilitetsövningar.

Alla övningarna i programmet bygger dock på att man hittar ”sina” favoriter som man känner ger skillnad påde direkt efter man utfört dem men också på sikt.

Syfte:

 • Programmet bygger på den grundläggande filisofin att de flesta i vår del av världen lider av rörlighetsinskränkningar på grund av en inaktiv och stillasittande livsstil som hämmar oss i prestation och kan leda till smärtor och besvär i vardagen.

Viktigt:

 • Så fort man ökar rörligheten i en led måste man vara uppmärksam på hur man sedan tränar i det nya rörelseutslaget, kroppen kommer inte att vara van att arbeta där och det kan leda till skador om man kör för hårt eller med för dålig kontroll.

600x200_jakob

Fitness Videos

Relaterade produkter

 • PURE VITAMIN fitnessup

  PURE ZMA

  Optimera sömn och prestation med ZMA, en kombination...

  198 kr Köp
 • PURE POWER fitnessup

  PURE POWER

  Den perfekta kombinationen av prestationshöjande ingridienser för dig...

  249 kr Köp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Annons