Butik
Övningar
Program
Recept
TV
Forum

Styrketräning för tjejer

Styrketräning är till för, och utövas, av både män och kvinnor. När det kommer till styrketräning för kvinnor specifikt finns de både de som vill bygga muskler och bli större och de som bara vill ha en mer vältränad och fastare kropp.

Styrketräning och muskelbyggande förknippas till stor del med män. Men sanningen är såklart att otroligt många kvinnor också  styrketränar, både för att bli större och mer muskulösa och för att få en snyggare kropp helt enkelt.

Många kvinnor tror att styrketräning kommer göra dom större utan att de vill det, men sanningen är att styrketräning är en lika effektiv fettförbrännare som muskelbyggare när man tränar på rätt sätt. Det är svårt att bli ett muskelberg utan att man själv valt det och har det som mål och det finns inga nackdelar med att styrketräna som kvinna, tvärtom.

Här hittar du specialanpassad träning för kvinnor och svaren på varför alla mår bra av styrketräning, oavsett om man är man eller kvinna.

Relaterade produkter

 • PURE CASEIN fitnessup

  PURE CASEIN

  Högkvalitativt och krämigt måltidsprotein gör dina mellanmål och...

  5.00 av 5
  249 kr Köp
 • PURE CREATINE fitnessup

  PURE CREATINE

  Marknadens mest effektiva kosttillskott för dig som vill...

  149 kr Köp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Annons