Annons
Annons

Kost och styrketräning

Här hittar du recept för alla typer av tillfällen och ändamål. Oavsett om du går på en högprotein-diet eller om du vill dra ned på kolhydraterna så hittar du inspiration till frukost, lunch, middag och mellanmål.

Rekommenderade recept

Annons

Senaste recept

Populära recept

Kost och styrketräning

Vare sig man följer en diet eller inte, kan det vara skönt att veta vad man stoppar i sig och hur många kalorier det innehåller samt hur mycket fett, kolhydrater och protein som finns i maten.

Kost och återhämtning påverkar din styrketräning direkt och det är därför bra att hålla koll på detta. Släng bort snabbmaten och halvfabrikaten – lagad mat är alltid bättre. Trots att det kanske tar lite extra tid att laga maten, så vet du exakt vad och hur mycket du får i dig. Ta kontroll över din kost och skapa en sundare livsstil för dig själv.

Har du slut på inspiration?

Oroa dig inte, det händer oss alla. Här kan du inspireras av maträtter som är goda, nyttiga och dessutom väldigt enkla att laga. I varje maträtt hittar du antal kalorier och vad rätten innehåller så att du kan hålla koll på vad och hur mycket ditt intag består av.

Alla har vi olika mål och behöver av olika anledningar, som ex: allergier, hålla bra koll på vad vi får i oss. Vi har samlat massa olika maträtter på en och samma plats med olika kategorisering för att du ska kunna hitta något som passar din livsstil. Du kan alltså välja kost utifrån vad dina behov är just nu. Behöver du mer protein, mindre kolhydrater, äta glutenfritt eller kanske vill du bara förbättra dina matvanor och äta nyttigare? Vi har alla sorters maträtter.

Lycka till med matlagningen!

Annons