Annons
Annons

Övningsbank

I vår övningsbank hittar du styrkeövningar för alla kroppens olika muskelgrupper. Samtliga styrketräningsövningar beskrivs med illustrationer och tillhörande tips och råd gällande teknik och utförande så att du kan utföra dem var du vill, på rätt sätt.

Vad finns i vår övningsbank?

I övningsbanken finns styrkeövningar för varje muskelgrupp i din kropp och genom att variera vilka övningar du tränar med får du en starkare och mer balanserad kropp. Bara i kategorin armövningar hittar du över 20 olika styrketräningsövningar och du väljer lätt vilken övning du vill titta närmare på genom att klicka på länken till styrkeövningen. Varje enskild övning visar exakt vilken muskel den stimulerar, hur du ska förbereda dig för övningen, hur du utför den och vad du särskilt ska tänka på.

Se det som en ordbok för styrketräning. Sätt samman ett eget träningsprogram med hjälp av de olika övningarna eller träna en viss kroppsdel efter din önskan. Här och i våra träningsprogram hittar du definitivt något för dig själv. Är du en rutinerad styrketränare, kan även du hitta någon ny övning eller förbättra din teknik på en befintlig.

I vår övningsbank finns det något för alla! Nedan hittar du alla övningar samlade efter kroppsdel. Kör hårt.

Annons