Annons
Annons

Parövningar

Här hittar du en mängd olika parövningar du kan utföra i och utanför gymmet. Du kan utföra dem tillsammans med din respektive, kompis eller släkting. Ni kan båda utmana varandra och verkligen se vad den andre går för.

Övergripande parövningar

Parövningar

Att träna och göra övningar tillsammans med någon, oavsett om det är med ens partner eller kompis, kan vara både motiverande, utmanande och roligt. Vissa träningsformer och övningar måste man vara två för att kunna utföra. I de allra flesta fallen så kan att träna tillsammans med någon hjälpa en att pressa sig själv lite extra. Dessutom kan det helt enkelt hjälpa en att komma iväg till gymmet.

En parövning kan innebära alltifrån boxning till kroppsövningar. En stor fördel med parövningar är att man kan höja sin egen och sin träningskompis motivation. Det gör man genom att utmana och tävla mot varandra.

Sätt gemensamma mål och använda träningen och övningarna som en tävlingsform. Det gör inte bara träningen roligare och mer meningsfull, utan man märker resultaten förbättras genom att man börjar pressa sig själv lite extra.

Annons