Butik
Övningar
Program
Recept
TV
Forum
Fitnessgalan 2016: Intervju med Ako Rahim

MusclesTV på Fitnessgalan 2016

Förra helgen gick Fitnessgalan av stapeln i Friends Arena i Stockholm och tusentals fitnessentusiaster vallfärdade från landets alla hörn för att få sitt lystmäte av träning och hälsa.

MusclesTV var såklart på plats för och bjuder vi på en kort teaser av vad helgen hade att erbjuda. Vi fick bland annat prata med strongmanfenomenet Haftor Bjornsson under den strongmantävling som arrangerades under mässan.

Haftor är klanske mest känd som ”The Mountain” i tv-serien Game of Thrones men alla fans därute kan vara lugna, det blir inga spoilers i intervjun utan vi höll oss till träning!

Vi fick även chans att prata lite med våra inhemska branschprofiler Ako Rahim och Hugo Rosas och som en bonus fick vi oss också ett snack med kampsportsstjärnan Hanna Sillén som var på plats för att tävla i brasiliansk Jiu Jitsu.

Intervjuerna kommer upp på Muscles fortlöpande under den kommande veckan så se till att hålla koll på sidan eller följ oss på Facebook för att bli uppdaterad om nya inlägg.

Fitness Videos

Relaterade produkter

 • PURE VITAMIN fitnessup

  PURE VITAMIN

  Säkerställ att kroppen får de viktiga näringsämnen den...

  179 kr Köp
 • PURE POWER fitnessup

  PURE POWER

  Den perfekta kombinationen av prestationshöjande ingridienser för dig...

  249 kr Köp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Annons