Butik
Övningar
Program
Recept
TV
Forum

Vitaminer och mineraler

Vår kropp behöver vitaminer och mineraler för en rad livsnödvändiga funktioner. Kosttillskott av essentiella vitaminer och mineraler är klokt då du slipper riskera att drabbas av obehagliga bristsymtom och sjukdomar.

Vitaminer och mineraler har en viktig inverkan på allt från vår ämnesomsättning, skelett, syn och tänder till cellbildning, blodkärl, blodkoagulering samt omsättning av andra näringsämnen och antioxidanter.

Vilket kosttillskott passar dig?

  male
  Man
  female
  Kvinna
  male
  Tonåring
  male
  20-39
  male
  40+
  male
  Gå ner i vikt
  male
  Bygga muskler
  male
  Optimal Hälsa
  male
  Prestation

  Kosttillskott av vissa utvalda vitaminer och mineraler kan ha en extra positiv inverkan på ditt träningsresultat och din muskeltillväxt. Magnesium är till exempel ett mycket viktigt vitamin som påverkar cellers energiproduktion samt krävs för att nervsystemet ska fungera optimalt. Magnesium behövs även för att musklerna ska kunna slappna av efter ansträngning eller så kallad muskelsammandragning. Och muskelsammandragningar är ju det träningsentusiaster sysslar med så mycket de orkar!

  För att tillgodogöra sig alla vitaminer och mineraler kroppen behöver är det vanligt att äta så kallade multivitaminer. Ett smidigt kosttillskott i tablettform som inkluderar de flesta essentiella vitaminer och mineraler i en och samma tablett.

  De vitaminer du bör kontrollera att ditt vitamintillskott innehåller är A-, C-, D- och E-vitamin, samt vitamin B1 (tiamin), B2 (riboflavin), B3 (niacin), B5 (pantotensyra), B6 (pyridoxin), B7 (biotin), B9 (folsyra) och B12 (kobalamin) och de kraftfulla mineralerna zink, koppar, mangan, selen, krom och jod. Vitaminer och mineraler har även en antioxidantisk verkan som skyddar kroppen mot fria radikaler.

  Populära artiklar

  Fitness Videos

  Relaterade produkter

  • PURE POWER fitnessup

   PURE POWER

   Den perfekta kombinationen av prestationshöjande ingridienser för dig...

   249 kr Köp
  • PURE CREATINE fitnessup

   PURE CREATINE

   Marknadens mest effektiva kosttillskott för dig som vill...

   149 kr Köp

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Annons