Butik
Övningar
Program
Recept
TV
Forum

Omega 3 och fettsyror

Kosttillskott av Omega 3 och andra fettsyror kan nästan liknas vid en mirakelmedicin. Fettsyror som Omega 3 har tonvis med hälsoförbättrande effekter som kan ge en ökad livskvalitet och ett bättre träningsresultat.

Oavsett om du är ute efter att bygga mer och större muskler eller bara få en hälsosammare livsstil kan kosttillskott av omega 3 hjälpa dig på traven.

Vilket kosttillskott passar dig?

  male
  Man
  female
  Kvinna
  male
  Tonåring
  male
  20-39
  male
  40+
  male
  Gå ner i vikt
  male
  Bygga muskler
  male
  Optimal Hälsa
  male
  Prestation

  Omega 3, EPA och DHA är fleromättade fettsyror som finns i fiskolja. Kroppen kan inte producera dessa på egen hand utan man måste tillgodose sitt behov av fettsyrorna via kosten. Antingen äter du fet fisk som sill, lax och makrill eller så köper du ett kosttillskott!

  De essentiella fettsyrorna behövs för att kroppen ska kunna reparera och bygga nya celler. Omega 3 motverkar även inflammationer och gör att kroppen läker snabbare.

  För dig som styrketränar regelbundet är effekterna av fettsyrorna oerhört positiva! Med ett kosttillskott av omega 3 och fettsyror kan du förbättra din återhämtning och minimera risken att drabbas av långvariga muskelinflammationer och smärtsam träningsvärk. Fettsyran sägs även ge en ökad insulinkänslighet, vilket innebär att en mindre dos insulin frigörs när du äter, som kan innebära ett effektivare näringsupptag i muskelcellerna och en hämmad inlagring av kroppsfett.

  Kosttillskott av omega 3 kan också göra att du får en minskad aptit samt att kroppen inte producerar lika stora mängder av stresshormonet Kortisol. Nybildning av muskelproteiner kan också främjas med kosttillskott av fettsyror och omega 3. En grymt lockande effekt för dig som eftersträvar större och starkare muskler!

  Populära artiklar

  Fitness Videos

  Relaterade produkter

  • PURE VITAMIN D fitnessup

   PURE VITAMIN D

   Den livsviktiga vitaminen från solen, om du bara...

   169 kr Köp
  • PURE CASEIN fitnessup

   PURE CASEIN

   Högkvalitativt och krämigt måltidsprotein gör dina mellanmål och...

   5.00 av 5
   249 kr Köp

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Annons