Butik
Övningar
Program
Recept
TV
Forum

Kostschema för en lyckad bulk

När du bulkar gör du det med målet att bli större och lägga på dig mer muskler. När du är ute efter mer volym är en stor del av ett lyckat resultat din kost tillsammans med rätt typ av styrketräning.

Att äta stora mängder mat och få i sig en stor mängd kalorier är en viktig del i bulkningen. Både protein och kolhydrater är nödvändiga när du vill lägga på dig muskelmassa. Uttrycket “muskler byggs inte på gymmet utan i köket” är i det här fallet helt korrekt. Men det kan vara svårare för vissa än andra att få i sig sådana stora mängder mat kontinuerligt. Som tur är finns det knep och sätt som gör det både lättare och godare att följa det hårda matschemat som en bulk innebär.

Här har vi samlat ihop allt detta till ett komplett och ultimat kostschema för dig som bulkar. Du får veta vad du kan äta och hur mycket, så att du slipper fundera på om du får i dig tillräckligt med mat samtidigt som du får synliga resultat på gymmet.

Fitness Videos

Relaterade produkter

 • PURE VITAMIN fitnessup

  PURE VITAMIN

  Säkerställ att kroppen får de viktiga näringsämnen den...

  179 kr Köp
 • PURE RECOVERY JORDGUBB fitnessup

  PURE RECOVERY

  Optimera återhämtningen för bättre träningsresultat! PURE RECOVERY innehåller...

  159 kr Köp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Annons