Butik
Övningar
Program
Recept
TV
Forum

Forum

Ett forum

Fitness Videos

Relaterade produkter

5 Comments

 1. Susanne

  9 november 2016 at 18:43

  Hej! Jag är nyfiken på för jag kan inte hitta svar på min fråga. Om man kör hårt 2-3 går i veckan på gymmet hur lång tid tar det innan man har fått en rund och muskulös bakdel ”killer ass” – utan att ta något protein tillskott och använder bara sin egen kroppsvikt och maskiner till hjälp?
  Vänligen
  Susanne

 2. Susanne

  9 november 2016 at 18:44

  Hej! Jag är nyfiken på för jag kan inte hitta svar på min fråga. Om man kör hårt 2-3 går i veckan på gymmet hur lång tid tar det innan man har fått en rund och muskulös bakdel – utan att ta något protein tillskott och använder bara sin egen kroppsvikt och maskiner till hjälp?
  Vänligen
  Susanne

  • Chrisse

   25 december 2016 at 06:40

   Hej, det beror på hur du tränar och hur du är byggd innan. Men när jag började träna högintensivt 3 ggr i veckan så började jag få märkbara resultat inom 3-4 veckor, sen är det bara att fortsätta tills man är nöjd. (Glöm inte öka träningen efter ett tag också eftersom kroppen vänjer sig vid styrka och intensitet)
   Men som sagt det beror på hur man är byggd innan också

   Mvh
   Chrisse

 3. Olivia Eliasson

  28 november 2016 at 15:47

  Hejsan
  Tänkte höra hur långt borta det är innan man kan beställa era produkter?

  Mvh Olivia

 4. Adam rosen

  6 januari 2017 at 23:53

  Hej jag är en kille på 16 år, jag gymmar ofta och har gymmat ett bra tag. Men jag har svårt med vad jag ska äta för att få en så snygg kropp som möjligt! Jag undrar hur jag sk göra med min som sagt kost för att få så snabbt resultat som möjligt och så snugg kropp som går!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Annons